ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έξοδα αποστολής.

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα.
Οι αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,50€(για παραγγελίες άνω των 80 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν) και το κόστος της αντικαταβολής 2,50€ επιπλέον.
Τα έξοδα αποστολής και το κόστος της αντικαταβολής προστίθενται στο τελικό ποσό πληρωμής και αναγράφονται ευκρινώς στην τελική φόρμα παραγγελίας.

Τηλεφωνική Επιβεβαίωση.

Πριν από κάθε αποστολή εαν είναι απαραίτητο ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικώς, για την επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σταματάμε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Τόπος – Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης.

Οι ημέρες παράδοσης των προϊόντων σας, ορίζονται από τα ωράρια λειτουργίας της Μεταφορικής επιχείρησης που αναλαμβάνει την μεταφορά τους και γίνεται στον τόπο παράδοσης που έχετε δηλώσει στην φορμα παραγγελίας σας.
Εάν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:30μμ, τα προϊόντα παραδίδονται εντός τριών εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ολοκληρωθεί με την υποβολή της σε εμάς μετά την 12:30μμ, ο χρόνος παράδοσης αυξάνει κατά μια εργάσιμη ημέρα.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

Ακύρωση Παραγγελίας.

Με βάση τη κείμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις πωλήσεις εξ’ αποστάσεως για τη Προστασία τους καταναλωτή του 2013 – EU Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2013 (DSRs)- ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του, μετά από έγγραφη ενημέρωση που θα μας αποστείλει στο e-mail info@jtwood.gr εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έχει γίνει η παραγγελία.